kantorenschoonmaak

ENTRIO is een dynamisch schoonmaakbedrijf met een team van meer dan 120 enthousiaste poetsmedewerkers. Wij zijn voornamelijk actief in kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent).

Uw kantoor / gebouw is hét visitekaartje van uw bedrijf. U wilt uw medewerkers een comfortabele werkplek aanbieden en uw klanten ontvangen in een aangename omgeving?

Dankzij onze jarenlange ervaring in de schoonmaak bij bedrijven biedt ENTRIO stabiliteit en continuïteit. In functie van uw noden stellen wij een vast team en werkschema samen (dagelijks, één of meerdere beurten per week, ...). Bovendien kunt u steevast rekenen op back-up door ons mobiele team. We zorgen voor een minimale impact op uw dagdagelijkse activiteiten. Maar met maximaal resultaat!

Maakt u zich geen zorgen. Want Entrio, dat is schoonmaak+service.

ENTRIO is actief in:

Elke Feys, zaakvoerder Roelandt Printing (Kuurne):

“We werken nu al ruim 10 jaar samen met Entrio. We zijn gespecialiseerd in belettering en digitaal drukwerk op groot formaat. Stof is dus onze grootste vijand. En daarom doen we een beroep op Entrio. Hun persoonlijke aanpak én betrouwbaarheid spreken ons enorm aan. Zo kunnen we al vele jaren rekenen op een vaste poetsvrouw. Die continuïteit en de sterke betrokkenheid van onze poetsvrouw zijn een absolute meerwaarde.”

Wilt u meer weten over wat ENTRIO als ‘schoonmaak+service’-partner voor u kan betekenen? Laat ons kennismaken.