wie zijn we

ENTRIO is een dynamisch schoonmaakbedrijf met een team van meer dan 120 enthousiaste poetsmedewerkers. Wij zijn voornamelijk actief in kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent).

Dankzij onze solide organisatie waarbij onze poetsmedewerkers ondersteund worden door onze accountmanagers, is ENTRIO een partner waar u zorgeloos op kunt vertrouwen. Dankzij onze mobiele teams hebt u een extra garantie op stabiliteit en continuïteit

Elke ENTRIO-medewerker is trots op zijn of haar werk en haalt voldoening uit de tevredenheid van onze trouwe klanten. Hierbij gedreven door onze entriosophy.

Frank Stekelorum, CEO van Graah (Roeselare)

“Al van bij de start van ons bedrijf werken wij met Entrio samen. Voor de schoonmaak van onze burelen, showroom en sanitaire ruimtes van het atelier, kunnen wij rekenen op de enthousiaste inzet van het Entrio-team. Daarin onderscheiden zij zich echt van de rest: die aanstekelijke werkvreugde van hun medewerkers. Ze zijn echt fier op hun werk en komen met de glimlach werken. En dat zorgt meteen ook voor een positieve werksfeer op onze werkvloer.”